browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fórum

Üdvözlet Vendég 

Mutat / Elrejt

Üdvözöljük kedves Vendég! A hozzászólás nálunk elvárás, melyhez kötelező a regisztráció!

Oldalak: [1]
Szerző Téma:Szabályzat TÉMA LEZÁRVA!
Blutfink
Adminisztrátor
Hozzászólások: 115
Blutfink
Hozzászólás Szabályzat
December 20, 2012, 06:28

- A fórumba csak regisztrált tagok írhatnak.

- A fórumon tilos politikai, pornó, trágár és egyéb a közízlést sértő megjegyzéseket tenni, durva szavakat használni.

- Ha a fórumozó a moderátor többszöri kérésének sem tesz eleget, regisztrációját töröljük.

- A fórumra tilos személyiségi - valamint közösségi jogokat sértő megjegyzéseket írni.

- A fórumon tilos bármilyen formában a másik provokálása, sértegetése, fenyegetése, valamint tilos az agresszív, félelem- és gyűlöletkeltő magatartás, ha ezt észrevesszük, az illető regisztrációját töröljük.

- Ha valaki bármely okból ki lett tiltva a fórumról, és más nick névvel újra regisztrál, azt is figyelmeztetés nélkül töröljük!

- Egy ember csak egy felhasználónévvel lehet a fórumon, amennyiben több felhasználó nevet használ, valamennyi regisztrációját töröljük!

- A fórum több topikból (témából) áll, mindenkit megkérünk, hogy mondanivalóját az annak megfelelő topikba írja.

- A felhasználó a hozzászólás elküldésével lemond szerzői jogáról, melyet követően semmilyen anyagi, vagy más jellegû követeléssel nem élhet az írt vélemény tartalmát illetően.

- Az üzemeltetőknek jogukban áll a témák címeinek megváltoztatása, ha úgy ítélik meg, hogy az új cím a fórum használatát könnyíti meg.

- A H-40 a fórumra írt hozzászólások tartalmáért és hitelességéért nem vállal felelősséget. Ennek következtében a fórumon közölt esetleges fals adatokból származó károk miatt semmiféle módon nem vonható felelősségre.

-Tilos a fórumon található bejegyzések engedély nélküli utánközlése akár elektronikus, akár nyomtatott formában, bármilyen szöveges vagy képi információról legyen is szó.

- A fórum üzemeltetője a regisztráció aktiválását magyarázat nélkül megtagadhatja, illetve aktív regisztráció esetén a hozzáférést megszüntetheti.

- A változtatás jogát fenntartjuk.

Oldalak: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Verzió: 1.0.33.3 ; Oldal betöltése: 0.019 másodperc