browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fórum

Üdvözlet Vendég 

Mutat / Elrejt

Üdvözöljük kedves Vendég! A hozzászólás nálunk elvárás, melyhez kötelező a regisztráció!

Oldalak: 1 [2]
Szerző Téma:Szinezés természetesen
G2
Fórumfüggő
Hozzászólások: 57
G2
Hozzászólás Válasz: Szinezés természetesen
December 30, 2012, 10:13

Helló Mindenki!

Most már, hogy szellemi továbbképzésem befejeződött a képek feltöltését illetőleg megpróbálok mellékelni egy képet a vétkes növényről:
Image

Néhány apróság az etetéshez. A kertemben folyamatosan növő paralyból mindig volt friss a madarak előtt. Általában féléretten etettem, még a levelét is megcsipkedték. A növényke minden része vörös. A röpde belső oldalára fogattam fel, néha úgy letornásszák, hogy az itató fölé lóg. A vízbe potyogó magtokok az ivóvizet is vörösre festik. Néha még a műanyag itatót is megfogja a piros szín. Ami az előnye, hogy kiméli a madarak máját, olcsó, és egészséges. Jövőre, ha sikerül, megpróbáljuk emulzió, vagy por formájában tárolni ezt a növényt, vagy még nem kizárt az esetleges teafüves megoldás sem.
Vállalkozó szelleműek ne kiméljenek.

Üdv:
G.G.

G2
Fórumfüggő
Hozzászólások: 57
G2
Hozzászólás Szinezés természetesen
December 30, 2012, 10:00

Helló Mindenki!

Szeretnék néhány szót szólni a természetes színező anyagokról. A 2012-es év folyamán egy véletlen "baleset" folytán egy mexikói hímet sikerült akaratlanul megpirosítanom. A vétkes növény a vörös díszparaj volt.

A későbbiekben megpróbálok képeket feltenni.

Üdv:
G.G.

Oldalak: 1 [2]
Mingle Forum by cartpauj
Verzió: 1.0.33.3 ; Oldal betöltése: 0.025 másodperc